Een zoet avontuur!

bonbon & chocolade maken

Vanaf €25,- (ex. btw) per persoon
Ontdek de zoete kunst van bonbon en chocolade maken. Beleef een smakelijk avontuur vol creativiteit en proeverijen, waarbij je zelf de meest verrukkelijke bonbons creëert, geheel naar jouw eigen smaak. Geniet zorgeloos van onze workshop, want we gebruiken glutenvrije chocolade en lactosevrije pure chocolade. Kom samen snoepen, lachen en creëren tijdens deze onvergetelijke workshop!
 
Beleef een 2 uur durende zoete verwennerij! Iedere deelnemer gaat naar huis met 2 dozen zelfgemaakte bonbons. Onze enthousiaste docenten begeleiden je inspirerend tijdens het maken van de heerlijkste bonbons. Als kers op de taart, maak je als extraatje verrassend lekkere gekarameliseerde pindarotsjes! We werken met puur, melk en witte chocolade van het Belgische topmerk Callebaut. Een smakelijke en gezellige workshop die je niet wilt missen!

Goed om te weten

  • Workshop duurt 2 uur
  • Beschikbare Dagen: 7 dagen per week, inclusief zondagen
  • Locatie en Tijd in overleg, afhankelijk van beschikbaarheid
  • Glutenvrije en lactosevrije chocolade voor zorgeloos genieten
  • Inspirerende begeleiding door enthousiaste docenten voor zelfgemaakte bonbons
  • Na afloop: een doos vol lekkernijen mee naar huis, 2 dozen bonbons p.p.
  • Extraatje: gekarameliseerde pindsrotsjes met originele bonbonsmallen
  • Geen keuken nodig; alle benodigdheden, apparatuur en materialen worden verzorgd door ons.
  • Wij maken alleen gebruik van tafels en stoelen op locatie, waarbij wij zelf damast meenemen voor over de tafels.

De beleving

Tijdens deze unieke ervaring krijg je de kans om je eigen creativiteit te laten bloeien terwijl je met de professionele kwaliteit chocolade werkt van Callebaut. Onze docenten begeleiden je met inspirerende tips en technieken, zodat je trots kunt zijn op je meesterwerk – een doos vol zelfgemaakte bonbons om mee naar huis te nemen!

 

Bij ons geen droge uitleg, maar meteen lekker zelf aan de slag en leren door het te doen! En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we een smakelijke verrassing voor je in petto: je mag ook verrassend lekkere gekarameliseerde pindasrotsjes maken! De originele patisserie bonbonsmallen geven je creaties een professionele touch.

Vrijblijvende offerte of contact?